Ιππασία

Περισσότερες πληροφορίες

Ιππασία με παραδοσιακά μουλάρια.


Ανεβείτε σ’ αυτά τα μοναδικά ζώα και ξεκινήστε για το βουνό της Σιθωνίας. Ένα αξέχαστο ταξίδι στη ρομαντική φύση. Ο έμπειρος οδηγός μας θα σας δείξει τα κρυφά μέρη που ποτέ δεν θα περίμενε να συναντήσει κανείς.
Επιλέξτε μόνοι σας το ήμερο μουλάρι που θα ιππεύσετε , είτε αυτό ονομάζεται Μάρκος , Βαγγέλης ή Ερμής πάντα να πετύχει το σκοπό του να σας πάει μια υπέροχη βόλτα !
Ζήστε μια αξέχαστη μέρα στη συναρπαστική φύση. Κουβεντιάστε με τον έμπειρο οδηγό ή τραγουδήστε ένα τραγούδι στη ράχη του φιλικού αυτού ζώου ,ψηλά στην κορυφή του βουνού. Πάρτε μαζί σας τη φωτογραφική μηχανή και τραβήξτε πραγματικά πανοραμικές φωτογραφίες. Κάνετε μια σύντομη ανάπαυση, για σας και τα ζώα που σας κρατάνε στη ράχη τους και ανακτήστε δυνάμεις κάτω από τη σκιά των ελαιόδεντρων. Μαγευτείτε από την μοναδική φύση και εκπλήξτε τους εαυτούς σας ανακαλύπτοντας κρυμμένα μέρη που ποτέ δεν θα περιμένατε να δείτε . Μια βόλτα κατάλληλη για όλη την οικογένεια.

Στη ράχη ενός αλόγου θα βρείτε την πραγματική ελευθερία. Αλλά πριν σελώσετε θα μυηθείτε στα μυστικά της ιππασίας από το έμπειρο εκπαιδευτή μας. Στο περιβόλι έξω από το χωριό μπορείτε να γνωρίσετε τα άλογα μας, με τα οποία θα πάτε μια χαλαρή βόλτα μαζί με άλλους αναβάτες είτε προς τα βουνά είτε προς τη θάλασσα. Ζήστε την συναρπαστική εμπειρία ,την υπέροχη φύση και κάντε ένα διάλλειμα από την ηλιοθεραπεία. Μην ξεχνάτε να πάρετε το καπέλο σας , θα σας προστατέψει από τον καυτό ήλιο . Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο “HOTEL AGNI on the beach” γραφείο δραστηριοτήτων ή στον υπεύθυνο των “HOUSE ΚOSTAS studios and apartments” και “HOUSE ZOGIA studios”.