ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ “ HOUSE ZOGIA studios ”

Το “ HOUSE ZOGIA studios ”βρίσκεται σε απόσταση 20 m από την αμμώδη παραλία της Σάρτης, διαθέτει δίκλινα ,τρίκλινα και τετράκλινα στούντιο. Απλό και κομψό, το κατάλυμα θα σας προσφερει μια άνετη και ευχαριστη διαμονή
Αναζητάτε την απόλυτη χαλάρωση σ’ ένα υπέροχο περιβάλλον, δίπλα στα καταγάλανα νερά της μαγευτικής παραλίας της Σάρτης ; Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε τη διαμονή σας στο “ HOUSE ZOGIA studios ”μια μοναδική εμπειρία.

Superior τετράκλινο στούντιο ( πάνω ορόφου ) (2 ενηλ.+2 παιδιά)

Superior τετράκλινο στούντιο ,είναι δωμάτιο ενός ενιαίου χώρου με ένα διπλό κρεβάτι και μια κουκέτα ,όπου δυο παιδιά μπορούν άνετα να κοιμηθούν . Το στούντιο στον ίδιο χώρο διαθέτει κουζίνα, Ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα , επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στον κήπο και δεύτερο μπαλκόνι με θέα στο δρόμο , μόλις μερικά βήματα μακριά από την άμμο. Όλα τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα, δορυφορική τηλεόραση 14” ,πιστολάκι για τα μαλλιά, καφετιέρα, κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο.

Δίκλινο στούντιο με θέα στον κήπο (ημιώροφου και πάνω ορόφου) (2 άτομα)

Δίκλινο στούντιο με θέα στον κήπο, είναι δωμάτιο ενός ενιαίου χώρου με εγκατάσταση κουζίνας και διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι , ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα , επιπλωμένο μπαλκόνι με μερική θέα στον κήπο , μόλις μερικά βήματα μακριά από την άμμο. Όλα τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα, δορυφορική τηλεόραση 14” ,πιστολάκι για τα μαλλιά, καφετιέρα, κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο.

Deluxe Τρίκλινο Στούντιο (πάνω όροφος )(2-3 άτομα )

Deluxe Τρίκλινο Στούντιο, είναι δωμάτιο ενός ενιαίου χώρου με εγκατάσταση κουζίνας που διαθέτει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι , ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα ,επιπλωμένο μπαλκόνι με μερική θέα στον κήπο, μόλις μερικά βήματα μακριά από την άμμο. Όλα τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα, δορυφορική τηλεόραση 14” ,πιστολάκι για τα μαλλιά, καφετιέρα, κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο.

Standard Δίκλινο με θέα στo δρόμο στούντιο ή στον κήπο (ημιώροφου και πάνω ορόφου)(2 άτομα):

Standard στούντιο Δίκλινο με θέα στo δρόμο ή στον κήπο ,είναι δωμάτιο ενός ενιαίου χώρου με εγκατάσταση κουζίνας και διαθέτει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι , ιδιωτικό μπάνιο , επιπλωμένο μπαλκόνι με θέα στο δρόμο ή στον κήπο , μόλις μερικά βήματα μακριά από την άμμο. Όλα τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα, δορυφορική τηλεόραση 14” ,πιστολάκι για τα μαλλιά, καφετιέρα, κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο.

Τρίκλινο στούντιο με θέα στον κήπο (ημιώροφου και πάνω ορόφου) (2-3 άτομα):

Τρίκλινο στούντιο με θέα στον κήπο, είναι δωμάτιο ενός ενιαίου χώρου με εγκατάσταση κουζίνας ,που διαθέτει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι , ιδιωτικό μπάνιο ,επιπλωμένο μπαλκόνι με μερική θέα στον κήπο, μόλις μερικά βήματα μακριά από την άμμο. Όλα τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα, δορυφορική τηλεόραση 14” ,πιστολάκι για τα μαλλιά, καφετιέρα, κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο.