ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ “HOTEL AGNI On The Beach”

ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ “HOTEL AGNI On The Beach” To “HOTEL AGNI On The Beach ” βρίσκεται μόλις μερικά βήματα μακριά από την παραλία της Σάρτης. Όμορφα, διακοσμημένα με ξεχωριστό γούστο ,άνετα καταλύματα ,αποπνέουν σε κάθε επισκέπτες μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Αναζητάτε την απόλυτη χαλάρωση σ’ ένα υπέροχο περιβάλλον, δίπλα στα καταγάλανα νερά της μαγευτικής παραλίας της Σάρτης; Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να σας εξυπηρετήσουμε και να κάνουμε τη διαμονή σας στο “HOTEL AGNI On The Beach ” μια μοναδική εμπειρία.

Διαμέρισμα τετράκλινο-πεντάκλινο(σουίτα) (4-5 άτομα):

Η σουίτα διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο και τρία μονά κρεβάτια στον δεύτερο χώρο (σαλόνι ) .Κουζίνα, ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα και επιπλωμένο μπαλκόνι , μόλις μερικά βήματα μακριά από την παραλία . Όλα τα διαμερίσματα-σουίτες είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν μερική θέα στη θάλασσα, τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα , θυρίδα ασφαλείας, δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη και στους δυο χώρους ,πιστολάκι για τα μαλλιά , καφετιέρα ,βραστήρα ,κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο.

Τετράκλινο στούντιο (οικογενειακό στούντιο)(2 ενήλ.+2 παιδιά):

Το οικογενειακό στούντιο είναι δωμάτιο ενός ενιαίου χώρου με εγκατάσταση κουζίνας και διαθέτει ένα διπλό και δύο μονά κρεβάτια, , ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα και επιπλωμένο μπαλκόνι, μόλις μερικά βήματα μακριά από την παραλία . Όλα τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν μερική θέα στη θάλασσα, τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα , θυρίδα ασφαλείας, δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη ,πιστολάκι για τα μαλλιά , καφετιέρα ,βραστήρα ,κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο. .

Δίκλινο - Τρίκλινο στούντιο (πάνω όροφος) )(2-3 άτομα):

Το στούντιο είναι δωμάτιο ενός ενιαίου χώρου με εγκατάσταση κουζίνας και διαθέτει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι , ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα και επιπλωμένο μπαλκόνι, μόλις μερικά βήματα μακριά από την παραλία . Όλα τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν μερική θέα στη θάλασσα, τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα , θυρίδα ασφαλείας, δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη ,πιστολάκι για τα μαλλιά , καφετιέρα ,βραστήρα ,κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο.

Δίκλινο - Τρίκλινο Στούντιο (κήπος και ισόγειο ) (2-3 άτομα):

είναι δωμάτιο ενός ενιαίου χώρου με εγκατάσταση κουζίνας και διαθέτει ένα διπλό και ένα μονό κρεβάτι , ιδιωτικό μπάνιο με ντουζιέρα και επιπλωμένο μπαλκόνι, μόλις μερικά βήματα μακριά από την παραλία . Όλα τα στούντιο είναι κλιματιζόμενα και διαθέτουν μερική θέα στη θάλασσα ή στον κήπο , τέντα για τον ήλιο , σίτα στην μπαλκονόπορτα , θυρίδα ασφαλείας, δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη ,πιστολάκι για τα μαλλιά , καφετιέρα ,βραστήρα ,κουζίνα με πλήρη εξοπλισμό και ψυγείο.