Λίγα λόγια σχετικά με εμάς

Η οικογενειακή επιχείρηση “Siropoulou on the beach complex” άνοιξε με το πρώτο κατάλυμα το 1981 και ποτέ δεν κοίταξε πίσω. Ο Κώστας και η Ζωή Συροπούλου πρωτοστάτησαν στην ιδέα του “studios &apartments ” για ζευγάρια και οικογένειες που θέλουν να επισκεφτούν την Σάρτη –συνδυάζοντας την άνεση, το γούστο , τους πλήρως εξοπλισμένους χώρους , την ποιότητα και την αξία κάτω από μία στέγη. Ονομάστηκε “HOUSE ZOGIA studios”και υπηρέτησε ως ακρογωνιαία λίθος την οικοδόμηση “HOUSE KOSTAS studios and apartments ” και του “HOTEL AGNI On The Beach”, των δύο άλλων τουριστικών καταλυμάτων μας, μέρη του "Siropoulou on the beach complex".
«ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ του τουρισμού της Σάρτης."
Ο Κώστας και η Ζωή κατανοούσαν τη σημασία της δημιουργίας άνετων καταλυμάτων , πλήρως εξοπλισμένων με υψηλά πρότυπα ποιότητας, που θα διασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες κατά την άφιξή τους, θα βρουν όλα όσα χρειάζονται για απολαυστικές και χαλαρωτικές διακοπές. Με το συνδυασμό του φυσικού περιβάλλοντας σε ένα μικρό χωριό ,λίγα μέτρα μόνο από την παραλία και ανέσεις πρώτης τάξεως, που είναι ένας αναμφισβήτητα πετυχημένος συνδυασμός , σήμερα, το «Siropoulou on the beach complex» περήφανα κατέχει και λειτουργεί τρία θέρετρα σε τρία διαφορετικά σημεία στην παραλία της Σάρτης. Με τρεις διαφορετικούς τύπους καταλυμάτων τα “HOUSE ZOGIA studios”,House Kostas και “HOTEL AGNI On The Beach”,είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις ανάγκες του κάθε επισκέπτη. Υιοθετώντας ένα απλό αλλά κομψό στυλ εμποτισμένο με τα πεντακάθαρα νερά και την μοναδική παραλία της Σάρτης , το καθένα προσφέρει μια πραγματικά, οικεία και πραγματικά αξέχαστη εμπειρία. Συνεχίζοντας στη βάση της οικογενειακής επιχείρησης, με επικεφαλή τον γιο του Κώστα και της Ζωής , Γιώργο και την κόρη τους Αγνή με την βοήθεια από όλα τα μέλη των οικογενειών τους και φυσικά έχοντας στο πλευρό μας ως πρωτοπόρους τους γονείς μας Κώστα και Ζωή αλλά και μαζί με την ομάδα του προσωπικού, παραμένουμε προσηλωμένοι στο πρωτοποριακό όραμα των γονιών μας , και αφιερωνόμαστε στο να διασφαλίσουμε ότι κάθε επίσκεψη σας θα είναι ξεχωριστή . Στο “Siropoulou on the beach Complex”, το κλειδί της επιτυχίας μας είναι το χαμόγελο και οι άνθρωποί μας !
Πιστεύουμε ότι πρέπει να προσπαθούμε για κάτι παραπάνω από την απλή κάλυψη των προσδοκιών σας. Προσπαθούμε να τις υπερβαίνουμε , προσθέτοντας μια ιδιαίτερη προσωπική πινελιά σε κάθε πτυχή της εμπειρίας των διακοπών σας. Κάθε μέλος του προσωπικού μας εργάζεται με το ίδιο πάθος για την εξυπηρέτηση σας και δεσμεύεται να εξασφαλίσει ότι η διαμονή σας θα είναι τέλεια από την αρχή μέχρι το τέλος. Προσφέροντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ειδικές παροχές , δημιουργούμε ένα ξέγνοιαστο περιβάλλον που θα σας ενθαρρύνει να ξεχάσετε τα πάντα και να επικεντρωθεί στην απόλαυση των διακοπών σας. Χωρίς άγχος, η φιλοσοφία μας μεταφράζεται σε «χαλάρωση» και «άνεση» από τη στιγμή που θα φτάσετε. Κάποιοι το αποκαλούν ποιοτικό χρόνο. Άλλοι το αποκαλούν οικειότητα. Εμείς κάνουμε πάντα το καλύτερο δυνατό με ένα χαμόγελο και ένα θερμό καλωσόρισμα!